Pre-Launch of #DEVNGEGAME

As you read the title above, you should know that I’m cooking something exciting! I’m thinking about creating new contents (beside beauty) on my Youtube channel. Yes, it’s a gaming content. Can you guess what game will I play? … The Sims 4 hahaha. I was so super addicted with the game since I was in elementary school. I spend nights and morning just to play the game.

Nah, setiap saya main The Sims, aku selalu bikin cerita, jadi ngoceh-ngoceh sendiri gitu. Pas strolling around Youtube, saya menemukan video orang main The Sims sambil ngoceh-ngoceh jua kayak saya mainan dulu, eksklusif deh terinspirasi

But anyway, aku bakal tetep cobain upload beberapa episode untuk tahu respon dari temen-temen yang nonton. I really hope buat kamu semua yang nantinya nonton, semoga pada suka dan nggak garing ya hahaha. Wish me luck!

What I Wear :

Sleeveless Top | Midi Skirt from Selfish | Premium Batik Watch from Wish

Sandals from Cortica x Hungry Makers (Amanda Kohar) | Earrings from Aprilite

Venue :

Eatboss, Surabaya

So, that’s practically what I want to say. Thanks for reading. I hope you find this post useful. I’ll see you soon!

W R I T T E N   W I T H   L O V E   B Y

author
Author: 

Related Post "Pre-Launch of #DEVNGEGAME"

6 Cara Memerahkan Bibir Secara Alami dan Sempurna
Tips kecantikan – Setiap wanita mempunyai daya
6 Cara Alami Menumbuhkan Rambut Botak Dengan Cepat
Tips kecantikan rambut – Tidak sedikit orang
6 Cara Diet Menurunkan Berat Badan Penderita Maag
Tips kecantikan – Memiliki badan ideal adalah
Cara Alami Menghilangkan Flek Hitam Bekas Jerawat
Tips Kecantikan – Sering sekali orang mengutamakan

Leave a reply "Pre-Launch of #DEVNGEGAME"